a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

  Verzendkosten: 4,95 €
  Gratis verzending vanaf 75 €

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  Image Alt

  Bo-té Schoonheidssalon | Beauty and Relax | Keerbergen

  Handen wassen, het was nog nooit zo belangrijk als nu. Al sinds maart wordt er extra gehamerd op onze handhygiëne, zodat het virus minder kans krijgt om zich te verspreiden. Aan elke winkel staat een flesje ontsmettingsalcohol en hoogstwaarschijnlijk heb je ook in je auto of je handtas een exemplaar zitten. We doen het tegenwoordig al zonder na te denken, uit gewoonte. Maar heb je er eigenlijk al eens bij stilgestaan dat die ontsmettingsalcohol een regelrechte aanslag is op je huid?

  Droge handen, pijn, schilfers, … het zijn maar enkele van de klachten die we te horen hebben gekregen de afgelopen tijd. Bij Studio Mino vonden ze het tijd om hier een alternatief voor te zoeken. Het ontsmetten en daardoor ook het doden van het virus is belangrijk, maar niet ten koste van jouw huid.

  ‘Studio Mino Clean Essentials’ werd gelanceerd, het kleine zusje van hun natuurlijke minerale make-up lijn. Ze bieden een handspray (50ml) en een handgel (500ml) aan die jouw handen ontsmetten maar niet uitdrogen en die heerlijk ruiken – want geef toe, de inhoud van dat flesje aan de ingang van de supermarkt ruikt ofwel naar een zeer chemisch parfum ofwel naar een fles sterke drank :-).

  Wat is er dan zo ‘anders’ aan deze producten?

  De alcohol die gebruikt wordt in deze producten is van natuurlijke oorsprong. Desondanks wordt jouw huid hier nog steeds niet blij van. Dit lossen we op door natuurlijke en verzachtende ingrediënten toe te voegen in de vorm van biologische etherische oliën zoals onder andere Saro, Gele Tijm, Palmarosa en Geranium roos.

  Saro (of mandravasarotra)

  Saro is het broertje van Ravintsara uit Madagaskar. Dit extract is sterk antiviraal voor de huid en voor de luchtwegen. Het inademen van saro zorgt dus voor een betere weerstand en het werkt verzorgend voor de huid.

  Gele Tijm

  Ook Gele Tijm werkt antiviraal en antibacterieel. Het is erg verzorgend voor de huid en is uiterst geschikt voor kinderen of ouderen met een fijne huid.

  Palmarosa en geraniumroos

  Beiden zijn huidverzorgend, ze stimuleren de huidflora en zorgen ervoor dat de alcohol de huid niet uitdroogt.

  De combinatie van al deze ingrediënten hebben geleid tot een mooie formule die voldoet aan de Europese norm en die jouw handen desinfecteert en verzorgt. Bye bye droge handen!

  Wil jij deze sprays graag aankopen? Stuur me een bericht of check onze webshop!

  Bron: Barbara Vandenbunder, Studio Puur