a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

  Verzendkosten: 4,95 €
  Gratis verzending vanaf 75 €

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  Image Alt

  Bo-té Schoonheidssalon | Beauty and Relax | Keerbergen

  WIST JE DAT?

  Wist je dat de gemiddelde vrouw ieder jaar ongeveer 2 kg chemicaliën afkomstig van cosmetica zoals make-up, huidverzorging en haarproducten binnenkrijgt via haar huid?

  Dit is omdat mensen tot 60% of van de substanties die ze op de huid aanbrengen, absorberen. We hoeven geen compromissen te sluiten ten koste van onze gezondheid of onze wereld om er goed uit te zien, daarom hebben we producten gecreëerd die vrij zijn van schadelijke chemicaliën en niet getest zijn op dieren, sociaal verantwoordelijk en vriendelijk zijn voor voor zowel jouw lichaam als de planeet.

  We investeren in de beste research en development van actieve plantaardige ingrediënten en natuurlijke mineralen om de meest innovatieve en natuurlijke formules te creëren die hard werken om de natuurlijke schoonheid van jouw huid te onderstrepen.

  Kwaliteitsingrediënten gecombineerd met trendy kleuren paletten, zorgen telkens voor een perfecte finish terwijl ze ook geschikt zijn voor mensen met gevoelige huid of huidcondities zoals acné, eczema, dermatitis en rosacea.