a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

  Verzendkosten: 4,95 €
  Gratis verzending vanaf 75 €

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  Image Alt

  Instant Crush collectie

  Studio Mino Instant Crush collectie

  Een collectie om meteen verliefd op te worden…

  Instant Crush is gebaseerd op naturelle, nude tinten en zwarte eyeliner.

  2 make-up trends voor het herfst-winterseizoen van 2020.

  Barbara Vandenbunder creëerde de collectie.

  “Bij de creatie van een collectie werk ik heel graag vanuit gevoel en intuïtie.
  2020 is een zeer bijzonder, heftig jaar.
  Met deze collectie wou ik graag zachtheid en liefde brengen, maar ook wat frivoliteit en onbezorgdheid, zoals een eerste verliefdheid.
  De nuderozige tinten sluiten daar perfect bij aan. Roze is de kleur van (zelf)liefde, empathie, zachtheid en kwetsbaarheid. Maar ook van frivole vrouwelijkheid en de vlinders bij een “instant crush”.

  De natuurlijke daglook, Morning Dew, verwijst naar de puurheid en de onschuldige frisheid van de ochtend. Een zachte, pure look die terug gaat naar de essentie, maar toch verleidelijk is door het zacht accent op de lippen en de subtiele zwarte eyeliner.

  In een handomdraai tover je Morning Dew om tot Evening Grace, een look die pure klasse en elegantie uitstraalt.
  De zwarte, intense eyeliner is de blikvanger van de look samen met de diepere nude lipstick kleur Grace, afgewerkt met een vleugje transparante lipgloss.

  Het fijne aan deze collectie is de veelzijdigheid, zo kan je de blush van het compacte “coup de foudre-palet” ook gebruiken als oogschaduw en omgekeerd de oogschaduw rosé als blush.
  De transparante lipgloss kan je boven je lipstick zetten of puur gebruiken als verzorgende, elegante afwerking van jouw lippen. Ik doe een klein beetje op mijn vingertoppen en breng mijn wenkbrauwen in model, in combinatie met de nieuwe wenkbrauwborstel en de wenkbrauwpoeder.

  Het paradepaardje is onze superlash mascara! Een nieuwe, 100% natuurlijke formule die een “valse wimpers”-effect creëert. Het verlengt, verdikt en geeft volume aan jouw wimpers in een handomdraai, bovendien is de formule zo zacht dat zelfs de meest gevoelige ogen er blij van worden.

  Showing all 6 results