a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

  Verzendkosten: 4,95 €
  Gratis verzending vanaf 75 €

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  Image Alt

  Bo-té Schoonheidssalon | Beauty and Relax | Keerbergen

  Door de aanhoudende coronacrisis voel ik me vaak wat minder goed in mijn vel.  Dit merk ik dan ook vaak op wanneer ik in de spiegel kijk.  Mijn huid ziet er grauw uit, ik heb donkere kringen onder mijn ogen en mijn ogen zien er vaak dof uit. Ook al ben ik thuis, ik gebruik elke dag een vleugje minerale make-up van Studio Mino.  Wanneer ik daarna in de spiegel kijk, merk ik op dat ik er veel beter uitzie en daardoor voel ik me ook direct wat beter.

  Voel jij je ook helemaal beter met een beetje make-up? Ook al blijf je heel veel binnen?
  Jezelf mooi maken en verzorgen, betekent erg veel voor jouw eigenwaarde en welbevinden. Mensen (mannen:-)) die denken dat vrouwen zich opmaken voor anderen hebben het helemaal fout, je doet het in eerste instantie voor jezelf. Het geeft een instant oppepper aan je humeur.

  Wil jij ook graag make-up gebruiken, maar zijn er een aantal zaken die jou tegenhouden?
  Misschien heb je een gevoelige huid? Je krijgt puistjes van make-up, uitslag, jeuk? Als het wat warmer wordt, plakt je foundation aan je telefoon, je witte kraag en overal waar hij niet moet hangen? Je hebt weinig tijd of weet niet hoe je het doet?

  Wel, ik herken al deze uitdagingen, ik heb er ook mee geworsteld… tot ik minerale make-up van Studio Mino ontdekte!

  Weet je waarom studio mino zo verschillend is van traditionele make-up?
  Hier heb je de 5 belangrijkste redenen:

  1. LICHT en NATUURLIJK

  De minerale make-up van studio mino voel je niet op je huid liggen. De zuivere mineralen hechten zich aan het vocht en de oliën van de huid waardoor je precies een tweede huid creëert, dus geen masker-effect of een dikke laag foundation. Toch krijg je een mooie dekking en verdwijnen je oneffenheden, puistjes en roodheden als sneeuw voor de zon. Je huid is egaal alsof je huid perfect is, mensen zien niet dat er een laagje mineralen op je huid ligt. Wie wil dat nu niet?

  1. GEZONDE en ADEMENDE HUID

  Studio Mino verstopt jouw poriën niet, je huid kan blijven ademen, waardoor je geen puistjes of verstopte poriën krijgt van jouw make-up. Alle ingrediënten in deze make-uplijn zijn natuurlijk, geen synthetische toevoegingen. Hoe uniek is dat? Alle kleuren zijn natuurlijke pigmenten. Geen parfum, geen kleurstoffen, geen bewaarmiddelen, geen siliconen, geen talkpoeder, geen hormoonverstorende stoffen, geen zware metalen en alles is vegan! Jouw huid neemt 60% van de stoffen op dus kies wijs welke producten je op jouw huid smeert.

  1. LANGHOUDEND

  Als je je huid goed hydrateert vooraleer de make-up aan te brengen, dan blijft je make-up heel de dag lang zitten. Zowel je foundation, oogschaduw en zelfs lipstick houden een hele dag lang. De make-up is waterbestendig, fiets je in een regenbui, of zweet je je te pletter tijdens de zomer? Niks aan de hand met studio mino!

  Gebruik de juiste penselen en de juiste techniek voor een heel langdurig resultaat. Weet je niet hoe je (minerale) make-up aanbrengt?  Ik help je graag verder en geef je graag advies op maat.

  1. SNEL en EENVOUDIG

  Heb jij ook geen uren de tijd ’s morgens om je op te maken? Ik ben nogal een voorstander van eenvoud. De studio mino make-up is eenvoudig en heel snel aan te brengen. Echt waar, in 5 minuten kan je er stralend uitzien. Wat foundation, blush, lipgloss en mascara en hup je voelt je een ander mens.

  1. ERG GESCHIKT voor gevoelige huid

  Heb jij makkelijk irritatie van make-up? Jeuk, bultjes? Trekkerig gevoel, tranende ogen? De studio mino make-up wordt heel goed verdragen, door het feit dat ze 100% natuurlijk is, maar ook omdat ze vrij is van allergenen, zoals parfum, bismuth oxychloride, kleurstoffen, siliconen, karmijn…

  Wil jij graag kennismaken met deze lijn? Check hier onze website!

  Bron: Barbara Vandenbunder, Studio Puur