a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

  Verzendkosten: 4,95 €
  Gratis verzending vanaf 75 €

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  Image Alt

  Bo-té Schoonheidssalon | Beauty and Relax | Keerbergen

  Binnenkort is het Valentijn! Ben jij een romanticus die al staat te popelen om je geliefde te overladen met cadeautjes en lieve woordjes? Of ben je eerder iemand die Valentijn liefst zou afschaffen? 😉 Of je je nu herkent in een van deze twee types of niet, jezelf verwennen kan en mag altijd!

  Wat dacht je van een heerlijk ontspannende gelaatsverzorging aangepast aan je huidtype? 

  Met Valentijn kan je bij Bo-té genieten van een heerlijk ontspannende Valentijn gelaatsverzorging aangepast aan je huid.  Hierbij kan je kiezen uit 3 verschillende maskers die je ook thuis kan gebruiken waardoor je ook na je behandeling een gezonde, gevoede en uitgebalanceerde huid kan behouden.
  Deze behandeling zal jouw huid doen stralen!

  Je kan zelf een masker kiezen dat op dat moment het beste past bij je huidconditie:
  – een crème masker voor een dorstige, droge en gedehydrateerde huid dat voedend, kalmerend en verzorgend werkt
  – een kleimasker dat onzuiverheden en overtollig talg onttrekt en zuiverend, verstevigend en onthullend werkt
  – een gelmasker voor een gestresseerde en vermoeide huid dat herstellend, beschermend en intensief werkt

  Deze ontspannende behandeling start met een dubbele reiniging van de huid gevolgd door een stimulerende scrub die de dode huidcellen en onzuiverheden zachtjes verwijderd. Daarna worden zwarte puntjes verwijderd en wordt een masker aangebracht dat 15 minuten in alle zachtheid mag inwerken.  Terwijl dit masker inwerkt, kan je genieten van een ontspannende arm- en handmassage.
  Na deze zalige hand- en armmassage wordt het masker verwijderd met een heerlijk warm compres en kan je nog genieten van een heerlijk ontspannende gelaatsmassage.

  De behandeling wordt afgesloten met het hydrateren van de huid met een oogcrème, aangepast serum en dagcrème.

  Je zal jezelf helemaal ontspannen en verfrist voelen na deze heerlijke Valentijnsbehandeling. Ideaal om tot rust te komen en jezelf de tijd te geven om heerlijk weg te dromen.

  Een leuke extra is dat je na deze behandeling een luxe badmix van Botma en Van Bennenkom cadeau krijgt om achteraf thuis ook je lichaam nog te laten ontspannen en te  genieten van een heerlijk voedend en ontspannend bad.
  Himalaya- en Keltisch zeezout vitaliseren en brengen de pH-waarde van de huid in balans. Etherische oliën van salie en lavendel werken lustopwekkend en de geraspte cacaoboter smelt in het warme badwater en laat de huid extra zacht en verzorgd achter.

  Waar wacht je nog op? Boek deze behandeling snel in via deze link.

  Wens je graag meer informatie over deze behandeling?  Stuur me gerust een bericht.

   

  Ben je eerder een make-up lover?

  Als je graag wil kennismaken met de minerale make-up lijn van Studio Mino kan je nu genieten van een leuke Valentijsactie! Bij aankoop van een foundation poeder en een mascara krijg je gratis een mini blush en een mini bronzer cadeau*! Ideaal om deze poeders eens uit te proberen. En geef toe, mascara en foundation heb je nooit genoeg. 😉

  *Wanneer je een foundation en mascara besteld via de webshop worden de mini blush en mini bronzer automatisch toegevoegd aan je bestelling.