a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore.

HOME      ABOUT      PORTFOLIO      SHOP

  Verzendkosten: 4,95 €
  Gratis verzending vanaf 75 €

  Levertijd: 3-5 werkdagen

  Image Alt

  Bo-té Schoonheidssalon | Beauty and Relax | Keerbergen

  Minerale make-up is gemaakt van mineralen, gevonden in de korst van de aarde. Die mineralen worden heel fijn gemaakt tot poeders en dan verwerkt en gemicroniseerd om zo een palet van natuurlijke kleuren te vormen, perfect voor cosmetisch gebruik.

  Omdat minerale make-up geen kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen vereist, is het de puurste en meest natuurlijke vorm van cosmetica beschikbaar op de markt vandaag, maar vormen van minerale make-up worden al eeuwenlang gebruikt.

  In tegenstelling tot traditionele cosmetica, bevat echte minerale cosmetica geen toxines of goedkope vulmiddelen zoals talk, kunstmatige kleurstoffen, parabenen en irriterende bestanddelen zoals bismuth oxychloride.

  Studio Mino’s pure minerale cosmetica is gewichtloos, blijft lang zitten, is waterbestendig en heeft een natuurlijke hoge UVA en UVB bescherming. Alle Studio Mino minerale makeup heeft een beschermingsfactor hoger dan SPF15. Minerale make- up wordt ook aanbevolen door dermatologen en cosmetologen voor gevoelige huid, en is veilig om te gebruiken na een operatie, micro-dermabrasie, laser- en andere schoonheidsbehandelingen.