Behandelingen

Gelaatsverzorging

Snelle reinigende verzorging. Ideaal voor jonge meisjes als eerste kennismaking. Duurt +/- 40 min.

Een eenvoudige en gerichte behandeling aangepast aan het huidtype. Deze behandeling laat je huid weer stralen! Het leuke hiervan is dat deze maskers ook thuis te gebruiken zijn en hierdoor je huid gezond, gevoed en gebalanceerd blijft tot de volgende behandeling. Duurt +/- 1 uur.

Het zeer krachtig multi-kleimasker met kaolin & bentoinite werd geformuleerd om celvernieuwing te stimuleren, te ontgiften en alle huidtypes te kalmeren. Duurt +/- 1 uur 15 min.

Deze behandeling is een intensieve anti-age behandeling. Het gaat de huid, kalmeren, hydrateren en versterken om de jeugdige uitstraling te herstellen. De combinatie van de jade roller en het krachtig ophelderend masker zorgen voor een ideale anti-aging behandeling. Duurt +/- 1 uur 15 min.

Behandeling om de huid te liften en de tonus te verbeteren door de bloedcirculatie te verhogen en te focussen op fijne lijntjes en rimpels. Duurt +/- 1 uur 30 min.

Deze bio-actieve peeling is een mix van AHA's met enzymen en werd ontworpen om de huidtextuur te verfijnen & verjongen. Duurt +/- 30 min.

De lactic + enzyme compound combineert puur melkzuurpoeder met krachtig biologisch gedehydrateerd fruitpoeder dat rijk is aan enzymen om een krachtige, actieve boost te geven aan de bestaande AHA Rejuvenate Peel. Duurt +/- 30 min.

Ontspannende massage met gua sha steen. Duurt +/- 30 min.

Epileren van de wenkbrauwen met pincet. Duurt +/- 30 min.

Epileren van de wenkbrauwen meet suiker. Duurt +/- 30 min.

Maak kennis met de 100 % natuurlijke producten van OrganicSpa via een workshop samen met vriendinnen. Duurt +/- 1uur 15 min.

Winkelwagen
Scroll naar boven