Wie is Wendy

Over mij

Hallo! Ik ben Wendy.

Mijn missie is om je te helpen ontspannen in deze drukke wereld waarin je jezelf vaak voorbij loopt. Waarin je altijd maar ‘ja’ knikt en volledige ten dienste van anderen leeft. Ik wil je graag laten ontdekken dat je de keuze hebben om voor jezelf te kiezen door wat me-time in te lassen.

Door op regelmatige basis voor jezelf te kiezen, ga je merken dat je opnieuw beter gaat presteren op je werk en dat dit ook een positieve impact heeft op alle mensen rondom jou.

Door jezelf wat me-time te gunnen worden je batterijen opnieuw opgeladen en kan je er weer volop tegenaan.

De natuur is een ander onderdeel dat je volledig tot rust kan brengen. De rust die de natuur met zich meebrengt, de kleuren en geuren…

Ik vind het zelf heel belangrijk om je tijdens mijn behandelingen zo goed mogelijk te verzorgen en om jouw huid op een natuurlijke en gezonde manier te verzorgen en maak alleen gebruik van authentieke en echt pure producten die gezond zijn voor jouw huid, lichaam en de planeet.

Ik studeerde in 2001 af als verpleegkundige. Toen ons gezinnetje uitbreidde, merkte ik dat verpleegkunde niet echt goed te combineren valt met een gezin.

Hierdoor maakt ik de overstap naar het buitengewoon onderwijs. Omdat je in het onderwijs geen avonduren moet werken, besloot ik om verschillende opleidingen in de schoonheidssector te volgen en zo ontstond mijn schoonheidsinstituut.

In 2009 verhuisden we naar mijn huidige locatie in het midden van de natuur en begon ik zelf de natuur meer en meer te appreciëren omdat het mij echt tot rust kan brengen. Hierdoor maakte ik de keuze om alleen nog te werken met pure en natuurlijke producten die gezond zijn voor ons lichaam en de planeet.

Begin 2022 waagde ik de sprong en werd ik volledig zelfstandige. Hoewel het niet altijd gemakkelijk is als zelfstandige, ben ik nog steeds blij dat ik de sprong heb gemaakt en dat ik mensen een ontspannend momentje kan geven. Ik geniet er enorm van om mensen te helpen ontspannen en leuke gesprekjes te voeren.

Helaas sloeg in september 2022 de energiecrisis toe waardoor iedereen (begrijpelijk) zijn afspraak annuleerde.  Ik was dus helaas genoodzaakt om opnieuw op zoek te gaan naar vast werk met een vast inkomen.
In maart 2023 ging ik opnieuw deeltijds aan de slag als verpleegkundige in een woning voor mensen met een verstandelijke beperking.  Een boeidende job die ik nu in bijberoep combineer met mijn passie als schoonheidsspecialiste.

Winkelwagen
Scroll naar boven