Handontsmetting

De handen ontsmetten met alcohol en ze tegelijk verzorgen, het kan!

Handen wassen, het was nog nooit zo belangrijk als nu. Al sinds maart wordt er extra gehamerd op onze handhygiëne, zodat het virus minder kans krijgt om zich te verspreiden. Aan elke winkel staat een flesje ontsmettingsalcohol en hoogstwaarschijnlijk heb je ook in je auto of je handtas een exemplaar zitten. We doen het tegenwoordig al zonder na te denken, uit gewoonte. Maar heb je er eigenlijk al eens bij stilgestaan dat die ontsmettingsalcohol een regelrechte aanslag is op je huid?

Droge handen, pijn, schilfers, … het zijn maar enkele van de klachten die we te horen hebben gekregen de afgelopen tijd. We vonden het tijd om hier een alternatief voor te zoeken. Het ontsmetten en daardoor ook het doden van het virus is belangrijk, maar niet ten koste van jouw huid.

‘Studio Mino Clean Essentials’ werd gelanceerd, het kleine zusje van onze natuurlijke minerale make-up lijn. We bieden een handspray (50ml) en een handgel (500ml) aan die jouw handen ontsmetten maar niet uitdrogen en die heerlijk ruiken – want geef toe, de inhoud van dat flesje aan de ingang van de supermarkt ruikt ofwel naar een zeer chemisch parfum ofwel naar een fles sterke drank 🙂

Winkelwagen
Scroll naar boven