Zonneproducten

Laboratoires de Biarritz

Laboratoires de Biarritz heeft de nieuwste generatie zonneproducten ontwikkeld. Geïnspireerd door de oceaan, natuurlijk, biologisch, met minerale zonnefilters, zonder nanodeeltjes en niet schadelijk voor het mariene ecosysteem.

Net zoals een ei dat beschermd wordt door een schaal en een intern membraan, combineren de Alga Maris zonneproducten ook twee types van zonnebescherming. Fijne minerale filters zoals zink- en titaandioxide met een hoog dekkend vermogen vormen een beschermende laag tussen de huid en de zon. En met het actieve complex Alga-Gorria uit rode algen wordt de huid preventief beschermd. Het ondersteunt de natuurlijke functie van de huid om vrije radicalen te neutraliseren en vertraagt de veroudering door zonnestraling. Want zonnebeschadiging voorkomen is altijd beter dan genezen.

We Love The Planet

You love the best natural cosmetics
Bij We Love The Planet gaan ze voor verzorgingsproducten zonder zorgen. Van de ingrediënten tot de verpakking, altijd kiezen zij voor de meest natuurlijke, duurzame en verantwoorde weg. Zodat jij met een goed gevoel onze producten kan gebruiken. En wij trouwens ook, want we maken er zelf ook dagelijks gebruik van.

We Love Sunscreen

De sunscreen van We Love The Planet bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is voorzien van een UV filter op basis van mineralen! Daarnaast is deze zonnebrandstick ook nog eens milieuvriendelijk verpakt!

Beter voor jou én beter voor onze planeet dus!

Winkelwagen
Scroll naar boven