Word jij ook niet blij van je rimpels wanneer je in de spiegel kijkt?

Je kijkt in de spiegel en ziet een oude vrouw staan terwijl je je vanbinnen nog jong voelt. Echt verschrikkelijk!

Je hebt het gevoel dat mensen naar je kijken en enkel een oude vrouw zien staan. Terwijl je eigenlijk nog heel jong van geest bent. Je schaamt je voor je rimpels en hebt werkelijk alle crèmes gebruikt die er bestaan, maar je hebt helaas nog steeds evenveel rimpels.

Stilaan begin je te overwegen om botox te gebruiken of een facelift te laten doen. Maar dit zijn zo’n drastische en ongezonde oplossingen.

Hoe zou het voor jou zijn als je je rimpels zou kunnen verminderen op een natuurlijke manier? Terwijl je slaapt?

Je zal je weer terug fris en jong voelen waardoor je je beter in je vel zal voelen zodat je weer vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Stel je voor: je huid ziet er weer uit alsof je 10 jaar jonger bent.

Hoe het werkt

Door te slapen met Frownies Facial Patches kan je de spieren naast je ogen en mond of op je voorhoofd tijdens elke fase ontspannen. Door de patches leren de spieren zich anders ‘gedragen’, waardoor je ook op lange termijn profiteert van een gladdere huid. Inderdaad: een beetje zoals botox doet, maar dan 100% natuurlijk. Benieuwd of dat wel echt werkt? Oordeel zelf en bestel meteen!

Facial Patches (voor het voorhoofd en tussen de ogen)

Hoe vaker je fronst of je wenkbrauwen optrekt, hoe groter de kans op voorhoofds- en fronsrimpels. Frownies Facial Patches speciaal voor het voorhoofd en tussen de ogen verzachten deze lijntjes en rimpels doeltreffend en op 100% natuurlijke wijze. Hoe dat werkt? De Facial Patches verzachten de gezichtsspieren die verantwoordelijk zijn voor gezichtstrekken die rimpels veroorzaken. Door de patches leren de spieren zich anders ‘gedragen’, waardoor je ook op lange termijn profiteert van een gladdere huid.

Facial Patches (voor de mond- en ooghoeken)

Last van kraaienpootjes, droogtelijntjes rondom je ogen of marionetlijnen bij de mondhoeken? Frownies Facial Patches to the rescue! Deze patches speciaal voor de oog- en mondhoeken verminderen lijntjes en rimpels terwijl je slaapt. Hoe dat werkt? De Facial Patches verzachten de gezichtsspieren die verantwoordelijk zijn voor gezichtstrekken die rimpels veroorzaken. Door de patches leren de spieren zich anders ‘gedragen’, waardoor je ook op lange termijn profiteert van een gladdere huid.

Gentle Lifts

Verzacht marionetlijnen en rimpeltjes rondom de mond met Frownies Gentle Lifts. Deze patches voor rondom de mond verminderen lijntjes aan de zijkant, bovenkant en onderzijde van de mond doeltreffend én zonder injecties. Hoe dat werkt? De Gentle Lifts verzachten de gezichtsspieren die verantwoordelijk zijn voor gezichtstrekken die rimpels veroorzaken. Door de patches leren de spieren zich anders ‘gedragen’, waardoor je ook op lange termijn profiteert van een gladdere huid. De katoenen zijkant laat de huid ademen.

Waarom ik hou van Facial Patches

  • Met 100% natuurlijke ingrediënten
  • Helpt de spieren ontspannen die rimpels veroorzaken
  • Verzacht rimpels en lijntjes
  • Werkt terwijl je slaapt
  • Cruelty free

Hoe gebruik je facial patches?

De Frownies Facial Patches doen hun werk het beste op een schone, droge huid. Maak de gladde zijde van de patch licht vochtig met warm water of met OrganicSpa toner. Trek de te behandelen huid strak en breng de patch aan op de huid. Houd 10 seconden aangedrukt, zodat je zeker weet dat de patch goed blijft plakken. Verwijder de patches de volgende ochtend. Voor het beste resultaat gebruik je de Frownies Facial Patches gedurende 30 dagen achter elkaar.

What’s in there?

  • Ongebleekt papier
  • Kleefstof op basis van dextrine (vervaardigd uit de fermentatie van gerst)
  • Katoen (enkel in gentle lifts)

Hoe lang gebruik je facial patches het beste?

Wanneer je start met het gebruiken van Facial Patches, wordt er geadviseerd om ze 30 dagen lang elke nacht te gebruiken voor het beste resultaat. Daarna kun je de patches om de dag of één keer per week gaan dragen.

Resultaten

Probeer de facial patches uit en ervaar zelf het resultaat! Zelfs na 1 nacht merk je al een verschil.
Winkelwagen
Scroll naar boven