Krijg jij ook een onzuivere huid bij het gebruik van zonnecrème in je gelaat?

Een onzuivere huid met puistjes. Een nachtmerrie, toch? Het lijkt wel of je opnieuw een puber bent! Je durft haast de deur niet meer uit met al die onzuiverheden.
Niet smeren dan maar? Geen goed idee! Wanneer je jouw huid blootstelt aan de zon zonder bescherming zal je huid heel snel verouderen. Pigmentvlekken komen tevoorschijn en op lange termijn kan dit misschien wel huidkanker veroorzaken 😱.
Maar wat als je jouw huid wel kan beschermen tegen de zon zonder puistjes te krijgen?
Jouw huid zal opnieuw stralen zonder die vervelende onzuiverheden en je kan weer zonder gêne de deur uit.
Bovendien is je huid beschermd tegen de schadelijke stralen van de zon zodat jouw huid geen zonneschade meer oploopt. Ook pigmentvlekken zullen geen kans krijgen zodat je een mooie en gave huid blijft behouden.

Alga Maris gecertificeerde biologisch getinte zonnebrandcrème van Laboratoires de Biarritz

De getinte crème die je huid het hele jaar door sublimeert en beschermt.
De getinte zonnebrandcrème voor het gezicht is zowel een effectieve zonbeschermer als een perfectionerend huidverzorgingsproduct voor dagelijks gebruik.

De biologisch getinte crème biedt een hoge natuurlijke bescherming tegen de zon dankzij de minerale anti-UVA / UVB-zonnefilters en het gepatenteerde antioxidant rode algenextract dat vroegtijdige huidveroudering voorkomt.

Het is ook een echte schoonheidsbehandeling die je huid sublimeert: het hydrateert, matteert, egaliseert de teint en creëert een subtiel gezond glow-effect.

De formule van de biologisch getinte crème is samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong: een krachtige antioxidant uit rood zeewier, 100% minerale zonnefilters en biologische aloë vera.

Deze getinte zonnebrandcrème bestaat in een SPF 30 en SPF 50.

Een echte schoonheidsgenoot!

Deze dagcrème zorgt voor een gezonde uitstraling en beschermt u tegelijkertijd doeltreffend tegen de schadelijke effecten van de zon. Hij egaliseert en matteert de teint tijdens al uw buitenactiviteiten. Of het nu in de stad of in de vrije natuur is, in de zomer of hartje winter, het is je dagelijkse schoonheidsgenoot voor een oogverblindende natuurlijke, gezonde gloed.

De crème is geschikt voor alle huidtypes en teint. Dankzij de hoge beschermingsfactor voorkomt de crème ontsierende pigmentatie (vlekken, melasma’s, littekens, puistjes, als gevolg van huidveranderende ingrepen) en beschermt hij de zongevoelige huid op doeltreffende wijze. De crème voelt heerlijk aan, omdat hij ook als vochtinbrengende crème fungeert.

Beschikbaar in 3 kleuren: ivoor, beige en goud.

Winkelwagen
Scroll naar boven